Tučný tvaroh si spolu s tukom v sebe zachoval viac minerálov a vitamínov, ako jeho „light“ verzia. Jedná sa napríklad o vitamín A, ktorý je kritickým pri využití vápnika z tvarohu. Jablká sú aj vzhľadom na genotyp väčšiny z nás najvhodnejším a najprirodzenejším ovocím. Škorica pomáha regulovať hladinu cukru v krvi, a tým pádom nepriamo podporuje aj fyzickú zdatnosť, ktorá je esenciálna pre zachovanie pevných kostí a zdravých kĺbov.
Jablkovo-mandľové smoothie
Vytlačiť receptIngrediencie
- 50 g tučného tvarohu,
- 1 jablko (150 g),
- 15 mandlí v šupke (vopred namočených),
- 1 ČL medu,
- 1 ČL škorice,
- 50 ml vody (filtrovanej).
Autor: Martin Čupka
Ak radi patríte medzi nadšencov, zdravého životného štýlu, chcete obohatiť jedálniček o viac ovocia, zeleniny a zhodiť nadbytočné kilá, pozrite si novú unikátnu smoothie knihu na trhu. Napísalo ju popredných 16 lekárov a výživových poradcov. Nájdete v nej množstvo chutných receptov, rozdelených do kategórií podľa zdravotných problémov a taktiež tipy a rady ohľadne chudnutia. Všetko na jednom mieste bez zbytočného hľadania po internete:))